Bloemkool-rucolasoep met mascarpone en toast met cannellinidip

U vindt dit recept op pagina 26 in delicious. magazine - 2016-05 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch / eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Chateaubriand met gebakken bloemkool

Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Romanesco met zeewiertapenade en zeewierbrood

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Chateaubriand met gebakken bloemkool

Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter

Wittebonensoep met bloemkoolblad en olijftoast met cannelinidip

Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!