Scones, klassieke, met zoete topping met ricotta & honeycomb-crunch

U vindt dit recept op pagina 84 in delicious. magazine - 2016-05 .

Soort:
zoet / zoet

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ricotta, gebakken, met caponata

en ricotta salata102 Artisjokken, gevuld en gegratineerd

Ricotta semifreddini met minneolasiroop

en ricotta salata026 Boerenkooltagliatelle, spicy, met ricotta

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!