Pekelmarinade, voor varkensbuik

U vindt dit recept op pagina 31 in delicious. magazine - 2016-08 .

Gang:
basisrecept
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

He ye fen zheng rou - Gestoomd varkansvlees in lotusbladeren

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Jiao hua tong ji - Bedelaarskip

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Gerookte ribbetjes

Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Marinierter Schweinebauch mit Steinpilzgröstl - Gemarineerde varkensbuik met rösti van eekhoorntjesbrood

Een recept uit  - Deutsche Küche

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!