Rub, geurige fris-pittige, met venkelzaad en gember, voor gevogelte

U vindt dit recept op pagina 40 in delicious. magazine - 2016-08 .

Soort:
diversen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kippenbouillon

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Kippenbouillon en kippenolie

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Knapperige rijstnoedels met Thaise kip

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Yan shui ya - Zoutwatereend uit Nanjing

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!