Yan shui ya - Zoutwatereend uit Nanjing

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 66 in De Shanghai-keuken .

Keuken:
Chinees / Shanghai
Gang:
voorgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Soup of Duck, Beetroot and Ceps - Soep van eend, biet en eekhoorntjesbrood

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Zoetzure eend

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Hang zhou lu ya - Kruidige sojasauseend uit Hangzhou

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Eend uit de oven, gebraden

Een recept uit delicious. magazine - 2007-10