Rub, zoet-rokerige, met geroosterde knoflook en steranijs, voor rundvlees

U vindt dit recept op pagina 39 in delicious. magazine - 2016-08 .

Soort:
diversen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sous-vide ossenstaart met gebakken aardappel en seizoengroente

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Rundvleessalade - salat is gowjadiny

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Sous-vide ossenstaart

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

*Braised Short Ribs: Crispy Beef and Shallot Salad with Sweet, Sour and Savory Glaze and Dehydrated Garlic Chips

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!