Auberginesoep met kwartel, saffraanyoghurt en sumak

U vindt dit recept op pagina 42 in delicious. magazine - 2016-13 .

Gang:
hoofdgerecht / tussengerecht
Soort:
soep/bouillon / wild en gevogelte / groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Dégust: Verrassend vega in het Drentse Hoogeveen

Een recept uit Isabel

Verstopte kwartels - patlicanli bildircin

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Ree uit de westpolder

Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Aubergine stuffed with Quail - Met kwartel gevulde aubergine

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!