Ossenhaasrollade, met sjalot, paddenstoelen en majoraan

U vindt dit recept op pagina 56 in delicious. magazine - 2016-13 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rundvlees op Bourgondische wijze

Een recept uit  - Koken voor twee

Carpaccio-variaties

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Rundvlees & zoete dressing met kruiden

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Rundercarpaccio met een salade van gemarineerde bonen

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!