Wild, slowroast, met gekonfijte zilveruitjes

U vindt dit recept op pagina 106 in delicious. magazine - 2009-01 .

Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Met Moulard eendenlever gevulde kwartel, geserveerd met cipollini, vijgen en portglazuur

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Eend met zilveruitjes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Wild, slowroast met gekonfijte zilveruitjes

delicious. magazine - 2009-01

Warme ballotine van konijn met truffel, marlouskes en groene asperges

Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!