Kabeljauw (gegrild), met aioli en reuzebonen

U vindt dit recept op pagina 80 in delicious. magazine - 2009-10 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Butifarra, witte bonen en alioli

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Knapperig gebakken zalm met bouillon van voorjaarsgroenten

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

In Europees beslag gefrituurde groente met aïoli

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Californische Garnalensalade Shrimp Louie

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!