Varkensgebraad met twee soorten vijgen

U vindt dit recept op pagina 68 in delicious. magazine - 2010-08 .

Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Verse, gevulde vijgen (1)

Een recept uit  - de snelle keuken

Ham uit San Daniele met vijgen - Prosciuto di San Daniele con fichi

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Prosciutto con melone o fichi - Ham met meloen of vijgen

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

De makkelijkste en sexieste salade ter wereld

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!