Eend, geroosterde, met knapperige aardappels en portjus

U vindt dit recept op pagina 60 in delicious. magazine - 2010-13 .

Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Eend, gebraden en gevuld met olijven

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Eend, geroosterd, met knapperige aardappels en portjus

delicious. magazine - 2010-13

Bonbon met foie gras

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Gebraden eend met uitjes, olijven en marsala

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!