Zalmzijde, gepocheerd, met dragonsaus

U vindt dit recept op pagina 53 in delicious. magazine - 2010-13 .

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Volkorenpasta met Hollandse garnalen en gepocheerde zalm

Een recept uit  - Vol Smaak

Zalmfilet met dragondressing

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Zalm met dragonvinaigrette, gestoomde

delicious. magazine - 2006-12

Carpaccio van zalm

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!