Zeevruchten, gefrituurd (mariscos fritos) met romescosaus
U vindt dit recept op pagina 94 in delicious. magazine - 2011-04 .
- Gang:
- hoofdgerecht / lunchgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Honinggelei en vruchten in gemberbouillon

Fruitsalade 1

Feestelijke prosecco

Glaçage à l'abricot - Abrikozenglazzuur met amandelen of gekonfijte vruchtjes

Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!