Chili-karamelsaus, met Chinees varkensvlees

U vindt dit recept op pagina 114 in delicious. magazine - 2011-05 .

Soort:
saus/dressing/jus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Entenbraten mit Essig-Karamell-Sauce - Gebraden eend met azijn-karamelsaus

Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Sneewballen met vanille-karamelsaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Île flottante

Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Pecan pie met banaan

Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!