Rozenwateryoghurt met pistachenoten en granaatappel
U vindt dit recept op pagina 72 in delicious. magazine - 2011-09 .
- Soort:
- fruit / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Dit was een heel bijzonder dessert. Ik had geen rozenwater, dus oranjebloesemwater gebruikt. Ook geen dikke yoghurt maar kwark gebruikt. Heel erg lekker, verrassend & inspirerend.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!