Rozenwateryoghurt met pistachenoten en granaatappel

U vindt dit recept op pagina 72 in delicious. magazine - 2011-09 .

Soort:
fruit / eieren, kaas en zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Dit was een heel bijzonder dessert. Ik had geen rozenwater, dus oranjebloesemwater gebruikt. Ook geen dikke yoghurt maar kwark gebruikt. Heel erg lekker, verrassend & inspirerend.

- ongeveer 3 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zure kersensiroop met pistachenootje en granaatappel (bij yoghurtijs)

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Granaatappel-pistachepavlova

Een recept uit Alex Hoffler en Stacey O'Gorman - Meringue

Granaatappel-cheesecake met pistachenoten

Een recept uit

Hangop met granaatappel, gekruide suiker en pistaches

Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!