Lamsschouder, langzaam gebraden, met salie
U vindt dit recept op pagina 108 in delicious. magazine - 2011-10 .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
lamb stock
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]](/uploads/book/cover/19443/thumb_vol-2-angle.png)
Abbacchio - Gebraden zuiglam uit Rome
Daube de mouton - Gestoofd lams- en schapenvlees met wijn, champignons, wortel, ui en kruiden

Lamsvlees gestoofd met ham en rode paprika
Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!