Lamsschouder, langzaam gebraden, met salie
U vindt dit recept op pagina 108 in delicious. magazine - 2011-10 .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Abbacchio - Gebraden zuiglam uit Rome
Lamsvlees gestoofd met ham en rode paprika
Daube de mouton - Gestoofd lams- en schapenvlees met wijn, champignons, wortel, ui en kruiden

lamb stock
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]](/uploads/book/cover/19443/thumb_vol-2-angle.png)
Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!