Gesmoorde bladgroenten met knapperige polenta

U vindt dit recept op pagina 22 in delicious. magazine - 2011-10 .

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Polenta, knapperige, met gesmoorde bladgroenten

delicious. magazine - 2011-10

Balikli ekmek - maïsbrood van de zwarte zee met prei en sprotjes

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Polenta met roergebakken snijbiet

Een recept uit Veronique Pouw

raapstelenflapjes

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!