Polenta, knapperige, met gesmoorde bladgroenten

U vindt dit recept op pagina 22 in delicious. magazine - 2011-10 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
zoet

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Balikli ekmek - maïsbrood van de zwarte zee met prei en sprotjes

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

raapstelenflapjes

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Polenta met roergebakken snijbiet

Een recept uit Veronique Pouw

Gesmoorde bladgroenten met knapperige polenta

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!