Doperwtentoast met citroen, basilcum en mozzarella

U vindt dit recept op pagina 24 in delicious. magazine - 2011-13 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kikkererwten, doperwten, ontkiemde zaden

Een recept uit Nigel Slater - Greenfeast

Sweet Pea and Young Ginger Fricassee with Crispy Goat's Milk Ricotta Dumpling, Cinnamon-Scented Pea Juice, Pickled Lemon and Pea Vine Salad

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Doperwtenspread met grie en munt

Een recept uit Isabel

Doperwtensoepje met munt en citroen

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!