Makreel, gerookte, in pittige venkel-tomatensaus

U vindt dit recept op pagina 96 in delicious. magazine - 2013-02 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
saus/dressing/jus / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tomatensaus met vis, olijven en basilicum

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Vis met kruisbessendressing

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Vis met roze roomdressing

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Makreel, in groene thee gerookt, met pompoensalade

delicious. magazine - 2009-04

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!