Makreelfilet, gebakken, met zoetzure rabarber

U vindt dit recept op pagina 100 in delicious. magazine - 2013-05 .

Gang:
hoofdgerecht / lunchgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Groentelasagne met vis uit de oven

delicious. magazine - 2009-12

Makreel Met Pruimen Ketjaplak En Rabarberchutney

Serveersuggestie Makreel Met Pruimen Ketjaplak En Rabarberchutney

Rabarber, zoetzure, met gebakken makreelfilet

delicious. magazine - 2013-05

Makreel in een pakketje met rabarber en jonge lisdoddescheuten

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!