Makreelfilet, gebakken, met zoetzure rabarber

U vindt dit recept op pagina 100 in delicious. magazine - 2013-05 .

Gang:
hoofdgerecht / lunchgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rabarber, zoetzure, met gebakken makreelfilet

delicious. magazine - 2013-05

Vis met kleurige groente en papillotte

delicious. magazine - 2010-01

Makreel in een pakketje met rabarber en jonge lisdoddescheuten

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Makreel Met Pruimen Ketjaplak En Rabarberchutney

Serveersuggestie Makreel Met Pruimen Ketjaplak En Rabarberchutney

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!