Makreel Met Pruimen Ketjaplak En Rabarberchutney

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 63 in The big green egg book .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Bereidingstijd:
6 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rabarber met ahornsiroop en meringuelaagje

Een recept uit delicious. magazine - 2015-01

Rabarbersorbet

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Gegratineerde rabarber

Serveersuggestie Gegratineerde rabarber

Rabarber met butterscotchsaus

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2