Prosciuttotosties, open, met pikante tomaten-auberginerelish

U vindt dit recept op pagina 36 in delicious. magazine - 2013-10 .

Gang:
lunchgerecht
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Prosciutto met gemarineerde artisjokharten, citroenolijfolie en rucola

Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Pizza Met Prosciutto, Aubergine, Mozzarella En Parmezaanse Kaas

Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Ciabatta met geroosterde groenten, pesto en mozzarella

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Tomaten-auberginerelish, pikante, bij prosciuttotosties

delicious. magazine - 2013-10

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!