Hertenboutcarpaccio met hazelnootmayo en waterkers

U vindt dit recept op pagina 58 in delicious. magazine - 2013-13 .

Gang:
hoofdgerecht / tussengerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gemarineerde runderfilet met spinazie en auberginechips

Een recept uit  - Allerkerst

Hazelnootmayo, bij hertenboutcarpaccio met waterkers

delicious. magazine - 2013-13

Salade Carpaccio met truffeldressing

Een recept uit Sanne

Top 10: kerstrecepten

Een recept uit Isabel

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!