Pastinaak-bloemkoolsoep met parmezaancroutons

U vindt dit recept op pagina 42 in delicious. magazine - 2014-02 .

Gang:
lunchgerecht
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Geroosterde bloemkool ceasar

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Italiaanse bloemkoolsoep

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bloemkoolcrèmesoep met mosselen - crema di cavolfiore con le cozze

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bloemkoolpuree

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!