Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Karper in dillesaus
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroen, citroensap, dille, karper, kruidnagel, laurier, peperkorrels, room, selderijknol, suiker, wortel en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- azijn / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, bruine boter, citroen, cognac, court-bouillon, crème fraîche, dille, droge witte wijn, ei, gevogeltefond, karper, knoflook, knolselderij, kreeft, kruidnagel, melk, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, prei, rijst, slagroom, slakken in blik, suiker, tijm |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg: