7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bechamelsausbeenhambleekselderijbloembrooddroge witte wijneifontinagekookte hamgelatinegerookte hamkalfslapkalfsleverkaneelkipfiletkippenleverknoflookkwarteleilaurierlevermarsalaolijfoliepancettaparmezaanse kaaspeperrauwe ham
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsrolletjes in aspic - messicani in gelatina

Ingrediënten:
boter, brood, droge witte wijn, ei, eierdooier, gelatine, kalfslap, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, rundergehakt, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde meirapen - rape farcite

Ingrediënten:
boter, eierdooier, gerookte ham, kipfilet, meirapen, olijfolie, room, verse salieblaadjes, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Maccheronitimbaal 'de tijgerkat'

Ingrediënten:
bechamelsaus, beenham, bleekselderij, bloem, boter, ei, kaneel, kippenlever, kippenpoot, knoflook, kwartelei, laurier, maccheroni, marsala, olijfolie, rauwe ham, rode wijn, salami felino, suiker, tomaat, ui, verse gemengde kruiden, verse peterselie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm, wortel, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / hartige taarten, pasteien en pizza’s / pasta/noodles / varkensvlees