Diner / voorgerecht uit Keukenlab:
Gekookte artisjok met umami vinaigrette
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, artisjokken, citroensap, extra vierge olijfolie, kappertjes en mayonaise
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, bladpeterselie, bleekselderij, boter, ei, extra vierge olijfolie, heek, kabeljauw, kalfsoesters, kaviaar, kerriepoeder, kippenbouillon, komkommer, mierikswortel, olijfolie, peterselie, radijs, rucola, stokbrood, suiker, tomaat, tonijn in blik, trostomaat, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Keukenlab:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes: