Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Croquetten van de visser 2; zalm - Gaston Clément, 1958
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, kaas, paneermeel, peper, peterselie, tomatensaus, zalm en zout
- Keuken:
- Belgisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis op zout, artisjok, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, eidooier, eiwit, frituurvet, grapefruitsap, kaas, knoflook, olijfolie, peterselie, tomatensaus, verse bergamot, verse sardines, water, witte wijn, zalm |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel: