Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Mousse de saumon - Zalmmousse
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, cognac, crème fraîche, gerookte zalm, slagroom, witte wijn en zalmfilet
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, citroen, crème fraîche, gerookte zalm, knoflook, kwartelei, olijfolie, peper, peterselie, roomkaas, slagroom, stokbrood, tijm, tonijn in blik, verse kaas, witte wijn, zalmfilet, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk: