We hebben 105 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De chef-kok is een vrouw , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Korte biografieën en recepten van 20 vrouwelijke chefs in Belgie en Nederland. Merendeels traditionele Franse keuken. Enkele Indonesische recepten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De chef-kok is een vrouw
Een greep uit de 105 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bieslooksaus, boter, bouquet garni, kalfsnier, kalfszwezerik, peperkorrels en zout
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: citroensap, grotchampignons, komkommer, olie, peper, sherryazijn, slagroom, spinazie, tomaat, vleesgelei, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: kervel, zeewier en zonnevisfilet
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, kalfsbotten, kalfsschenkel, spek, tomatenpuree, ui, water, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bosbessen, citroen, griesmeel, melk, suiker en water
Keuken: Hollands
Soort: fruit
Ingrediënten: bouquet garni, dragonazijn, eierschaal, eiwit, gelatine, kalfsbouillon, sjalot, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: poedersuiker, pure chocolade, slaolie, vanille-essence en water
Keuken: Frans
Soort: chocolade
Ingrediënten: boter, broccoli, peper, rozemarijn, zout en zuiglamsbout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, ei, kaneel, walnoten, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: aardbeien, sabayon en vanilleijs
Keuken: Frans
Soort: ijs
Ingrediënten: bleekselderij, doperwten, haricots verts, prei, suiker, tongfilet, ui, wodka-roomsaus, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bleekselderij, boter, peper, peterselie, prei, tarbotmoten, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: groente / vis
Ingrediënten: bloem, boter, bouquet garni, kalfsbouillon, spek, ui, worcestersaus en wortel
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: crème fraîche, limoen, peper, sjalot, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bieslook, boter, coquilles, krulandijvie, ontbijtspek, rode sla, sjalot, sla en vinaigrette
Keuken: Frans
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, boter, citroen, laurier, peper, peterselie, prei, sancerre, tijm, wortel, zonnevisfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: mousselinesaus, peper, room, tarbotfilet, tomaat, tongfilet, zeeduivelfilet, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, citroensap, eidooier, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bloem, ei, hollandse garnalen, olie, peper, prei, selderij, taugé en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basilicum, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, peper, savooiekool, slagroom, tongfilet, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vis
Toon alle 105 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789026931710
ISBN10
9026931719