We hebben 105 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De chef-kok is een vrouw , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Korte biografieën en recepten van 20 vrouwelijke chefs in Belgie en Nederland. Merendeels traditionele Franse keuken. Enkele Indonesische recepten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De chef-kok is een vrouw
Een greep uit de 105 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, ei, kaneel, walnoten, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: bosbessen, citroen, griesmeel, melk, suiker en water
Keuken: Hollands
Soort: fruit
Ingrediënten: cayennepeper, cognac, eidooier, grapefruit, krab uit blik, mayonaise, peterselie, sla, tomatenketchup, zout en zure room
Keuken: Frans
Soort: fruit / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, kalfsbotten, kalfsschenkel, spek, tomatenpuree, ui, water, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: artisjok, bieslook, citroen, mosterd, peper, peterselie, slaolie, waterkers, wijnazijn, zonnebloemolie en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, ei, hollandse garnalen, olie, peper, prei, selderij, taugé en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, ei, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: fruit
Ingrediënten: boter, lamsoren, peper, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: crème fraîche, peper, sjalot, visbouillon, witte wijn, wodka en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: citroensap, doperwten, ei, krulandijvie, langoustines, olijfolie, peper, peterselie, rode sla, tomaat, witlof en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, crème fraîche, eidooier, kippenbouillon, komkommer, peper, slagroom, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gelatine, sinaasappelsap, slagroom, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: fruit / pudding
Ingrediënten: bouquet garni, cantharellen, eekhoorntjesbrood, grotchampignons, kippenbouillonblokje, kwartelkarkas, morielje, prei, room en wortel
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, boter, citroen, laurier, peper, peterselie, prei, sancerre, tijm, wortel, zonnevisfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: ei, grand marnier, sinaasappelrasp, slagroom en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: ijs
Ingrediënten: aardappel, ansjovis, ei, gerookte makreelfilet, haricots verts, olie, peper, sardines, sla, tomaat, ui, wijnazijn, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans
Soort: salade
Ingrediënten: olijfolie, peper, sherry-azijn, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: bloem, bouquet garni, kalfsbouillon, maïsolie, prei, selderij, tomatenpuree, wortel en zonnebloemolie
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bloem, boter, dragon, kervel, kip, peper, peterselie, riesling, sjalot, slagroom, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: cognac, ei, jeneverbes, kalfslever, kalfsvlees, korstdeeg, madeira, peper, tijm, vet spek, vleesgelei en zout
Keuken: Frans
Soort: paté/terrine
Toon alle 105 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789026931710
ISBN10
9026931719