We hebben 105 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De chef-kok is een vrouw , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Korte biografieën en recepten van 20 vrouwelijke chefs in Belgie en Nederland. Merendeels traditionele Franse keuken. Enkele Indonesische recepten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De chef-kok is een vrouw
Een greep uit de 105 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ketjap, knoflook, kruidnagel, olie, peper, runderlappen, tomaat en ui
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, ei, pure chocolade, suiker, water en zelfrijzend bakmeel
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / chocolade
Ingrediënten: bieslook, blanke azijn, munt, peterselie, rode wijn, rozenblaadjes en vlierbloesem
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bouquet garni, dragonazijn, eierschaal, eiwit, gelatine, kalfsbouillon, sjalot, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bloem, ei, kaneel, walnoten, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: gember, kippenbouillon, knoflook, laos, olie, prei, salam, taugé en ui
Keuken: Indonesisch
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bitterkoekjes, bloem, eau de vie poire williams, ei, eidooier, melk, poire williams peren, slagroom, suiker, vanillestokje en water
Keuken: Frans
Soort: fruit / pudding
Ingrediënten: eidooier, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, bouquet garni, kalfsbouillon, maïsolie, prei, selderij, tomatenpuree, wortel en zonnebloemolie
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, kalfsbouillon, kervel, magere ham, melk, peper, peterselie, room, walnoten, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, hollandaisesaus, kikkerbilletjes, paneermeel, peper, spinazie, waterkers, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: soufflé
Ingrediënten: bloem, ei, hollandse garnalen, olie, peper, prei, selderij, taugé en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, peper, visbouillon, witte wijn, zeebaarsfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: groente / vis
Ingrediënten: boter, champignons, duif, knoflook, krielaardappel, mager rookspek, peper, peterselie, zilveruitjes en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: asem, goela djawah, lombok rawit, mango, sinaasappel en zure appel
Keuken: Indonesisch
Soort: fruit
Ingrediënten: basilicum, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, peper, savooiekool, slagroom, tongfilet, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vis
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, ei, slagroom, suiker en zachtzure appel
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, broodkruim, citroensap, kabeljauwfilet, noilly prat, peper, peterselie, venkelknol, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: groente / vis
Ingrediënten: boter, crème fraîche, lamsoren, mosselen, peper, peterselie, prei, saffraan, sjalot, slagroom, tijmsaus, tomaat, visbouillon, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, kalfsbotten, kalfsschenkel, spek, tomatenpuree, ui, water, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Toon alle 105 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789026931710
ISBN10
9026931719