Recept uit De chef-kok is een vrouw:
Fond de veau - Kalfsbouillon
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bouquet garni, kalfsbotten, kalfsschenkel, spek, tomatenpuree, ui, water, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
We hebben 105 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken uw kookboeken, zoals De chef-kok is een vrouw, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Korte biografieën en recepten van 20 vrouwelijke chefs in Belgie en Nederland. Merendeels traditionele Franse keuken. Enkele Indonesische recepten.
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Een greep uit de 105 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Recept uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw: