3 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: abrikozenjambigarreauxboterbruine rumcakecitroenraspcointreaucrème de cacaocrème de cassiseieidooiereiwitfijne tafelsuikergekonfijte vruchtengemalen kaneelkorstdeegkorstdeeg ikristalsuikermarsalamarsepeinpoedersuikerslagroomsterke koffie
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:

Crostata di ricotta - Ricotta kaastaart

Ingrediënten:
bigarreaux, citroenrasp, ei, eidooier, eiwit, korstdeeg, korstdeeg i, kristalsuiker, marsala, pure chocolade, ricotta en rozijnen

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Italie:

Cassata

Ingrediënten:
abrikozenjam, cake, gekonfijte vruchten, groene kleurstof, marsepein, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, vanille-extract en zoete marsala

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Gelaagde ricottataart - cassata alla siciliana

Ingrediënten:
boter, bruine rum, cointreau, crème de cacao, crème de cassis, ei, fijne tafelsuiker, gekonfijte vruchten, gemalen kaneel, pure chocolade, ricotta, sinaasappelrasp, slagroom, sterke koffie, vanille-essence, zelfrijzend bakmeel, zoete marsala en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch