Gelaagde ricottataart - cassata alla siciliana
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 233 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
- Gang:
- buffet / nagerecht
- Soort:
- koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten
- boter
- bruine rum
- cointreau
- crème de cacao
- crème de cassis
- ei
- fijne tafelsuiker
- gekonfijte vruchten
- gemalen kaneel
- pure chocolade
- ricotta
- sinaasappelrasp
- slagroom
- sterke koffie
- vanille-essence
- zelfrijzend bakmeel
- zoete marsala
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.