Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Toheroa soup - Toheroasoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, melk, mosselen, nootmuskaat, peper, peterselie, room, toheroa, visbouillon en zout
- Keuken:
- Nieuw-Zeelands
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, boter, cayennepeper, cognac, ei, eidooier, gervais, halfvolle melk, peper, peterselie, philadelphia, rauwe ham, slagroom, spinazie, suiker, toheroa, visbouillon, witte peper, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: