Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Sauce spéciale à l'ail pour gigot - Knoflooksaus voor gebraden lam
- Ingrediënten:
- bruine lamsfond, knoflook, melk, peper, rijst, rozemarijn, runderbouillon, tijm, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, avocado, banaan, basmatirijst, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, bruine lamsfond, citroensap, courgette, curry, currysaus, garam masala, gember, groentebouillon, ingelegde ui, kerriepoeder, kippenborst, peper, rode ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier: