Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Puree de pommes de terre à l'ail - Aardappelpuree met knoflook
- Ingrediënten:
- aardappelen, bloem, boter, knoflook, melk, peper, peterselie, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, banaan, bladerdeeg, boter, bouillon, courgette, curry, currysaus, donkere fond, ei, eidooier, garam masala, geitenkaas, groente, groentebouillon, ingelegde ui, kerriepoeder, kokosolie, komijnzaad, maïzena, peterselie, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Recept van De Hippe Vegetarier: