Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:
Parfait à la canelle - Kaneelparfait
- Ingrediënten:
- eidooier, kaneelpoeder, kaneelsaus, kaneelstokjes, sinaasappel, slagroom, suiker en water
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / ijs
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appelmoes, avocado, bessen, bladerdeeg, bloemkool, boter, chocolademelk, citroenschil, eidooier, foelie, friese nagelkaas, kaneelsaus, kaneelstokje, kirsch, knolselderij, koekkruiden, koffie, komijn, melk, room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / nagerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept van De Hippe Vegetarier: