Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Quiche Lorraine
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, emmentaler, nootmuskaat, peper, peterselie, rauwe ham, water, zout en zure room
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- quiche
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boterdeeg, crème fraîche, kaas, mager rookspek, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rauwe ham, slagroom, water, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel: