Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Haring in remouladesaus
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, dragon, ei, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, room, selderijzout, suiker, ui en zoute haring
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bergkaas, boter, crème fraîche, dragon, ei, emmentaler, gebakken rettich, gelatine, knolraap, kruiden, mayonaise, melk, mierikswortel, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rettichcrème brûlée, salade, selderijzout, ui, wasabi, wortel, zout, zoute haring |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten: