Recept uit De Dikke van Dam:
Pasta 'Ncasciata (gevulde pastataart)
- Ingrediënten:
- aubergine, caciocavallo, ei, mozzarella, olijfolie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, penne, vlees en tomatensaus
- Soort:
- quiche
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bechamelsaus, bloem, boter, caciocavallo, frituurolie, kalfslap, melk, mortadella, mozzarella, olijfolie, oregano, oude provolone, paneermeel, penne, peper, suiker, tomatensaus, verse salieblaadjes, vlees, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Dikke van Dam:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: