Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, resten vlees, tijm, ui, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / rundvleesragout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, augurk, azijn, bieslook, bloemkool, boter, brood, dijonmosterd, dille, droge witte vermouth, droge witte wijn, eidooier, gember, ingelegde groenten, kervel, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, peper, slagroom, ui, venkelzaad, witte peper, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier: