Velouté de Saint-Jaques - Romige soep met sint-jakobsschelpen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 68 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
diner / voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

gefrituurde Brabantse asperges met een dipsaus van soja en haring

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Aspergesoep

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Blauwe pasta

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Aspergesoep met bieslookolie

Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst