Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Kreeftenbisque
- Ingrediënten:
- bieslook, bouquet garni, citroensap, cognac, knoflook, kreeft, olijfolie, peper, prei, selderij, slagroom, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, boter, bouquet garni, citroen, citroenmelisse, cognac, dragon, kervel, kippenbouillon, knoflook, kreeft, laurier, mayonaise, olijfolie, peterselie, peterseliewortel, room, selderij, selderijzout, snoek, tomaat, tomatenpuree, ui |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken: