Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Vleessoep
- Ingrediënten:
- ei, mager rundvlees, marjolein, munt, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, saffraan, vleesbouillon, water en wijnazijn
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, aubergine, banaan, belegen kaas, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, curry, currysaus, eidooier, eiwit, frituurolie, gaar vlees, garam masala, kerriepoeder, kip, knoflook, melk, room, sojasaus, vis, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier: