11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloemboterbruine basterdsuikercitroencitroenschileifruitgemalen amandelengroentekaneellichtbruine basterdsuikermascarponesinaasappelslagroomspeculaaskruidentoffeesausvruchtensapwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Nederland op z'n lekkerst:

Appeltaart met walnoten

Ingrediënten:
abrikozenjam, amandelmeel, citroenrasp, citroensap, elstar appel, gedroogde cranberries, lichtbruine basterdsuiker, maïzena, plantaardige boter, rozijnen, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, speculaaskruiden, tarwebloem, walnoten en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegan / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Wortelbrood met bruine suiker en amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, basterdsuiker, bloem, boter, citroenschil, ei, fruit, natriumbicarbonaat, pecannoten, sinaasappelschil, vruchtensap, walnoten, wortel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Haroset uit Italië

Ingrediënten:
appel, citroensap, dadel, gedroogde vijgen, gekonfijte citrusschil, gekonfijte sinaasappelschil, gele rozijnen, gemalen amandelen, gember, gemberpoeder, honing, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, peer, pijnboompitten, pistaches, pruimedanten, sinaasappelsap, suiker, walnoten en zoete wijn

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Carrotcake met toffeecrème

Ingrediënten:
bakpoeder, bruine basterdsuiker, citroen, eieren, bloem, boter, lichtbruine basterdsuiker, mascarpone, zout, vruchtensap, sinaasappel, slagroom, speculaaskruiden, kaneel, toffeesaus, walnoten, wortel en zonnebloemolie

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Carrotcake met toffeecrème

Ingrediënten:
bakpoeder, bruine basterdsuiker, citroen, eieren, bloem, boter, lichtbruine basterdsuiker, mascarpone, zout, vruchtensap, sinaasappel, slagroom, speculaaskruiden, kaneel, toffeesaus, walnoten, wortel en zonnebloemolie

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Volkoren vruchten-notenbrood of groente-notenbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boekweitmeel, boter, citroenschil, ei, fruit, groente, natriumbicarbonaat, pecannoten, sinaasappelschil, suiker, vruchtensap, walnoten, wit maismeel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Gedroogdevruchten-notenbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenschil, ei, fruit, groente, natriumbicarbonaat, pecannoten, sinaasappelschil, suiker, vruchtensap, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Vruchten-notenbrood of groente-notenbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenschil, ei, fruit, groente, natriumbicarbonaat, pecannoten, sinaasappelschil, suiker, vruchtensap, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Pompoen-gemberbrood met hazelnoten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fruit, gemberwortel, hazelnoot, natriumbicarbonaat, pompoen, suiker, vruchtensap, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch