Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Zalmmoten met perzik-gembersalsa
- Ingrediënten:
- basilicum, fruit, gemberwortel, limoen, olijfolie, peper, perzik, rode ui, zalmmoot en zout
- Keuken:
- Mexicaans / Tex-mex
- Soort:
- sous-vide / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, brood, champagne, citroen, courgette, fruit, groene kruiden, kers, knoflook, koffie, lijnzaad, olijfolie, peper, pompoen, pompoenpuree, ratatouille, rode biet, seitan, vlees, water, yoghurt, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: