Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Kreeftenbisque
- Ingrediënten:
- bieslook, bouquet garni, citroensap, cognac, knoflook, kreeft, olijfolie, peper, prei, selderij, slagroom, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, cognac, dragonazijn, garnituur voor selderijroomsoep, groentefond, kalfsfond, kalfslong, knoflook, kreeft, laurier, lichte bouillon, middelscherpe mosterd, olijfolie, peterselie, prei, preiwit, rijstcrème, rozemarijn, selderij, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: