Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Etli enginar dolmas - Artisjokken gevuld met vlees
- Ingrediënten:
- artisjokken, citroen, citroensap, eidooier, lamsgehakt, olie, peper, rijst, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, aubergine, avocadodip, balletjes, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroenrasp, courgette, dressing, droge witte wijn, eidooier, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, tomaat, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept van De Hippe Vegetarier: