Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Kreeftenbisque
- Ingrediënten:
- bieslook, bouquet garni, citroensap, cognac, knoflook, kreeft, olijfolie, peper, prei, selderij, slagroom, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bouquet garni, cayennepeper, court-bouillon, ei, groene lomboks, keukenstroop, kipfilet, kreeft, laos, laurier, magere speklapjes, mager rundvlees, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, room, rum, selderij, sjalot, tijm, ui |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg: